Zakelijke coaching kan ingezet worden bij verschillende hulpvragen: begeleiding bij reintegratie (geschikt voor zowel voor werknemers als zelfstandigen), ontwikkeling op het gebied van (zelf)leiderschap en meer.

Tijdens deze sessies kunnen ook technieken ingezet worden die meer diepgaand zijn, zoals EMDR. Zo kan er sprake zijn geweest van een bedrijfsongeval waardoor jij je niet meer prettig voelt op het werk. Mogelijk speelt er een conflict tussen jou en een collega/klant. Of misschien merk je dat je geregeld in dezelfde (belemmerende) patronen terechtkomt. Zoals moeite met grenzen aangeven, problemen met autoriteit, perfectionisme, vermijden van conflicten of juist voortdurend in conflicten terechtkomen.

Ben je al waar je zou willen zijn en heb je behoefte om verder te groeien? Dan kunnen verdiepende vragen, samen in gesprek gaan en op momenten een spiegel voorgehouden krijgen hier aan bijdragen.

Benieuwd wat coaching voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

  • Zakelijke coaching (vanuit een eigen bedrijf/werkgever) :
    • Intake: € 160,00* per sessie 60-75 minuten.
    • Sessie: € 145,00* per sessie van 60 minuten.
    • Trajecten zijn ook mogelijk.

* excl. 21% BTW.

Annuleren afspraak

Het kan gebeuren dat je een afspraak af moet zeggen. Hoe eerder je dat doet, hoe prettiger, omdat er dan mogelijk nog andere cliënten gebruik kunnen maken van de tijd die ik voor jou/jullie gereserveerd heb. Als je de afspraak korter dan 1 werkdag (24uur) van tevoren afzegt (voor afspraken op maandag geldt dus annuleren op vrijdag voorafgaand ) of helemaal niet afzegt, dan zal (ongeacht de reden van annuleren) de gereserveerde tijd in rekening gebracht worden.

Annuleren/verplaatsen/afzeggen van een afspraak kun je doen via :
* het verzenden van een Whatsapp/SMS naar mijn praktijknummer: 06- 190 493 16
* het verzenden van een email naar: praktijkkleinessink@gmail.com.